Nytt projekt att ta sig ann. . .

Jag och psykologen har nu svajat lite under våra samtal, det ena om vi ska börja en avslutnings process , de andra om jag ska påbörja en annan samtals kontakt för att gå lite djupare in på mitt förflutna, och idag pratade vi bland annat om det, och jag vill jue helt inte avsluta min kontakt med min kontakt med den nuvarande "psykologen" kallar henne fortfarande för det, (kurator e hon egentligen).

Hur som helst, vi avsluta lite kort med hur ett sådant arbete skulle kunna se ut, och det främsta om det ska ge någon effekt är att jag ska ta över komandot vara den såkallade driv motorn i samtalen, och om jag inte riktigt går inför det och tar mig an det så kommer det inte alls fungera om jag byter samtalskontakt osv. . .

Och för att hon direkt sa nej förra gången vi pratade om det så va det därför att hon kände att en helt ny fräcsh kontakt kanske skulle kunna underlätta att för mig att börja om från början och då helt från början, eftersom vårat fokus sen jag började hos psykologen har varit att jobba mkt under mina kriser samt ha fokus på nuet och att jag ska kunna få tillbaka en någorlunda vettig vardag, och så långt har vi nu kommit, det finns inte alls mkt kvar där att arbeta med, och därför menade hon att det kanske kan vara svårare att börja om från noll igen, fast på en annan nivå. . .

Men tillslut så sa hon iallafall att hon skulle kunna vara den som fortsätter att jobba med mig på ett villkor att jag verkligen gå in för det och att jag är drivmotorn i samtalen. . .

Och nu när hon sa på de viset så ska jag nu ta ann mig det, påbörja ett ny projekt i min personliga utveckling.

Verkligen lägga ner tid och förberedelse inför varje samtal med henne. Känner verkligen för det nu när hon sa att hon kan vara den som lyssnar och ev hjälper mig igenom det jag gått igenom. . .

Så får vi se vad som händer, men som hon sa när jag verkligen bestämt mig för en förändring då sker det också med kvalité.

Så större delen av denna dag kommer jag påbörja detta projekt, ser fram emot det :)

Det va allt så länge. . .

Ha en bra dag ute i solen :)

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0