Underbar kväller. . .

Det e en riktigt underbar och fin kväll idag tycker jag, varm men lite lite kylig, doften är frisk det gillar jag, det börjar kännas mer och mer vår för var dag nu. . .

Det va en riktigt skön visit hos mormor, det va lite små glatt och avkopplande, fast mormor mådde dock inte så bra, hon börjar bli lite lite sämre nu igen :( fast inge allvarligt men det e tråkigt ändå, trodde hon va på bättrings vägen . . .

La precis i en tvätt, påslakan, så inatt kommer man sova bra i nytvättade sängkläder :), känns skönt att man kommit igång med lite rutin på tvättning och städning, diskning och sånt små pyssel, det flyter på bra, det blir aldrig någe berg disk eller  tvätt, städningen det kommer  väl lite som den kommer, men ska försöka hålla efter mer på de planet med.

Och har nu under dagen hållit mig från cigg i 4 timmar, rökte en nu när jag kom hem ska försöka hålla mig till 22 nu och om jag gör det så innebär det att jag bara rökt 9 cigg, inte långt i från sju cigg som jag ska ligga på i min sluta röka process. men jag e nog där snart, tror att innan den har veckans slut så kommer jag nog ha kunnat legat på sju cigg i tre dagar i rad. . . Hoppas :)

Det som återstår nu e att tillaga mig lite mat, pyttipanna och ägg blir det. sen duscha, och se på tv, kanske blogga en snabbis få se. . .

Ha de gött så länge.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0