Så jävla ont har jag :(

Mensen är kommen, har haft den till och från nu hela veckan men nu slår den till med onda :) fast det e ändå inte alls mkt som har kommit brukar kunna "forsa" när värkarna kommer. . . Men tacka fan för att det inte gör det, men samtigt , e det nåt som e fel kanske ?

Det blir inga bilder från paris idag, för känner ingen lust med det just nu. . . Tålamodet e inte direkt på sin topp om man säger så.

Och hoppas värken och humöret e bättre imorn, för ´ska ju skriva slutprovet imorn, eller vill iallafall, och det krävs ju sin konsentration, och har jag så här ont och deppig så kommer det ej gå att skriva det.

Men det visar väl sig imorn.

Ha pluggat större delen av dagen, men gav upp när jag kom till funktion och statestik, okren och lusten bara dog ut . . . Sen dess och då va väl klockan 16 har jag legat och tyckt synd om mig själv, ätit och pratat med daniel mellan varven.

Och stor besvikelse fick jag när jag skulle se på en av mina favo serie, brother and syster och så va det fooooootboll istälelt :( så nu funderar jag på om jag ska se den nya svenska serien på svt1 som jag missade förra måndagen. få se annars sitter jag och slö surfar lite tills wallander börjar och se på de tills jag somnar.

Ja mer en så har jag inte att säga för denna dag.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0