Mådde si så där igår. . .

Det va därför jag inte skrev nåt, gjorde slutpprovet igår och det gick inge bra eller jo jag fick ett  väldigt starkt G och hade jag itne gjort sådana små fel som jag gjorde så hade jag fått vg. . . men men, inget att hänga upp sig på, men gjorde det igår ialalfall, va lite deppig, träffade även alex och jenny på stan igår, fikade en snabbis med alex,. sen hem och när jag kom ringde jenny och frågade om vi kunde ses på stan, så jag gick ner igen, det va mysiga timamr i solen med henne. . . Känns skönt att ha börjat umgåts med henne mera nu , det blev ju ett lite avbrott nu b örjan på detta år, men nu har jag även mer tid över så nu kommer det nog bli mkt mkt mer, om hon har tid vill säga hehe :)

Nu sitter jag på framsteg e nyss inkommen här och vi har rast nu till tio, så jag passar på att skriva några rader här eftersom jag inte orkade igår, Idag blir det att köra gång med eng, det blri att pyssla med det till jag e klar med denna bok, sedan blir det säkert att skriva ett slut prov i det med . . . Hopaps det går bättre hehe :)

Sen e jag klar med grundläggande eng, och då tänkte jag köra igång med det och hålla på med det hela somamrn, plus plugga till körkortet, sen kör jag igång med eng A till hösten. . .

Ja det va väl itne så mkt mer jag hade att komma med för tillfället, men återkommer senare vid lunch :)

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0