Det sista innan läggningsdags :)

Denna dag har gått fort, men samtidigt har den varit lång, har varit seg hela tiden, har bara vilat/ halv sovit från då daniel åkte till det va dags att röra sig till pappsen och se på film, filmen va jätte bra, fast kom inte ihåg vad den hette, kan komma med namnet imorn, det kändes verkligen som en sann histroria, att det e så det funkar med världen och allt.

Den växer upp och två utvalda en tjej och kille får börja om världen på nytt, och sen fortsätter det så därifrån jorden gått under därifrån början man om och så håller det på så i alla evighet. . .

Jag har alltid tänkt och undrat hur allt kommer sig och jag har nu fastnat att så här är det, kan inte släppa det. . .

Det finns en "gud" som skapar jorden, men inte den sortens gud som kan förhindra olyckor, hjälpa en i nöden osv osv. . .

Utan en "gud" är två helt vanliga människor som över levt en undergång och som sedan bygger upp en värld därifrån allt slutade. . . Det tror jag på och så kommer det hålla på i en all evighet.

Och nu e man hemkommen och ny duschad, nu fattas bara te och lite mackor och se en snutt av wallander innan det e dags att krypas till kojs.

Ha en bra kväll allesammans, så hörs vi imorn :) :P !

kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0