Hittils del 2 :P

Från de senaste inlägget, så har dagen rullat på under önskad planering, jag har pluggat, eller ja pluggat och pluggat jag har skrivit ner repititions blad för de näst sista kapitlet ur matteboken, sen har jag skrivit ner lite stödord på de som ytterligare är kvar att göra i matten. . .

Jag har ätit en bit mat, inget märkvärdigt blev det, det spar jag till ikväll :P, sen efter maten så har jag diskat, duschat och tagit mig en promenad.

Under dagen har jag även kommit på ett projekt som jag ska börja hålla på med under nästa helg om det inte blir så att jag ska till sthlm och hälsa på peter, om jag ska de så spar jag projektet till helgen där på.
Jag kan säga på ett ungefär vad det e för projekt, en "låstas artikel" hehe.

Sen kom jag med på nästa nydligen under tiden jag satt och rökte en till sak, ett förslag som jag ska framföra till en god vän (annso) Men måste göra lite uträkningar på det och se om vi tjänar på det osv. mer om de annso kommer antingen nästa helg eller helgen därpå :D.

Med detta så nästan kortaste inlägget nånsin från min sida så har jag nog inte så mkt att tillägga, återkommer senare ikväll om min så kallad lyckad dag :)

Och GLÖM :P inte att kommenterar, e nyfiken på att läsa lite andra bloggar en dem jag har :D.

Kram 

Emelie L

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0