Avslappning denna helg :P

Som så många har tjatat på mig, både psykologen, pappa, mamma systrar och många andra att ta det lugnt nu Emelie denna helg, du behöver denna vila ochdenna paus, låt mån-fre vara dina plugg dagar se det som ett jobb, Mån-Fre så sköter du ditt så kallade "jobb", plugga, sköta dina möten, äta ordentligen, gå upp hysat tidigt, lägga dig normal tid, osv osv osv.

Det har väl inte riktigt gått in allt detta, inte först nu, det här är första helgen som jag tar det riktigt lugnt, det är första helgen på många år som jag sover ut, går upp och gör ingenting, det va väl frustrerande och täntke många gånger sätta mig med matten och läsa in lite och samtidigt kändes det på ett sätt väldigt lockande att inte göra nåt , eller nåt ville jag väl göra men inget som krävdes tänkande och konsentration, så jag ringde pappa och frågade om han ville komma lite tidigare till mig och se filmen män som hatar kvinnor han hade int esett den och skule ändå se den imorn så han kom över lite tidigare och så såg vi den, och ja, det va nu fjärde gången som jag såg den hehe, jag har nog aldrig sett en film på så kort tid så många gånger, men bra e den och ja jag kan väl säga att jag skulle nog ine se den så många ggr i ensamt sällskap, men det e roligt att se alla reaktion av filmen.

Sen under filmen blev jag riktigt hungrig så jag gjorde lite mat medan pappa såg den, sen åt vi, snackade lite, såg lite på tv, bla en debatt osv sen gick vi ner på bio och såg na beck :)

En riktigt bra film va det, det va med lite drag i den och persbrant lika bra somvanligt :) hehe. Längtar tills oskyldig dömd startar igen.

Ja och imorn ska jag det med bli en hyfsat lugn dag, inge plugg iallafall, ska väl sova till 10, se nehetsmorgon, städa sen kommer pappa förbi mig runt 14.00 och hämtar upp mig , vi tar tidiga bion imorn, skönt de med för då missar jag inte nån serie. . . eller ja en serie iallafall , one three hill.

Mer om dagen/ den så kallade "processen" återkommer jag mer om imorn kväll.

Ha en fortsatt bra helg. . . .

Natti

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Tack för din kommentar. :) Känns som vi skulle va på samma ställe på någe vis, när vi läser å kommenterar varandras bloggar. Känner kanske så för att jag bodde hos dig förut och vet hur det ser ut där. mitt gammla hem.



Jo, jag vet att ett jobb ger erfarenhet, nya tankar osv. Men idag sprang jag nästan ut därifrån, kände att jag bara måste hem. Jag måste nog börja plugga snart så jag får utveckla mig själv. :) Jag läste att du kollade filmen med din pappa med. hehe. visst e de kul att se en film med olika personer, speciellt om det e en bra film. Saknar dig med. Ta det lugnt nu i helgen så du orkar plugga i veckan. :) Jag kommer jättegärna dit om jag får ledigt 5 dagar nån vecka så jag kan åka dit. :) Ska bli så kul att se dig igen. kram

2009-09-19 @ 23:40:48
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0