Andra steget mot rätt riktning !

Hej, a jag vet inte om rubriken passar så bra ihop med själva inlägget, men tänkte att det kanske är en bra fortsättning i min så kallade utvecklings process inlägg hehe, a det där lät ju men men. . .

Idag har det faktiskt varit en av dem bättre dagarna, det bärjade inte så bra men jag gav inte upp i första taget.

Jag började morgonen med att gå upp tidigt för jag hade tvätt-tid kl.07.00, men gick nog inte ner först halv ått med tvätten, det va lite svårt att komma upp ur den varma sköna sängen :)

Sen sattes dagen igång, i med tvätten, upp där kaffet var klart när jag kom upp, satte mig då och försöka njuta av ciggen de varma goda kaffet och lite av solskenat som ännu inte kommit fram bakom husen.

Det gick så där och njuta av morgonen, jag kände mig spänd, irreterad, förvirrad av någon konstigt anledning,
Satte mig sen framför tv:en och såg lite på nyheterna och på nyhetsmorgonen som njöd på lite lugn och skratt och avslappning mellan varven.

Efter att jag kollat en stund på de gick jag ner till stan för att hämta ut lite pengar, den sista hundringen :( men till cigg räcker det gott och väl tills nästa "bunt" med pengar kommer :P. hade med lte sparade, så köpte nu 4 paket cigg köper ett till strax innan pengarna kommer om dem jag inte nu har räcker tills desss men det tror jag inte så ja. . .

Efter att jag köpt cigg bar det av till syd, blev irreterad att jag inte hann hem först för att lämna ciggen, ta en cigg tom, sen tvätta ansiktet och borsta tänderna innan jag skulle ditt. . . Men gick ditt ändå för hem hade jag inte hunnit.

Efter besöket där var det nästan dags med våra bästa år, började lite innan våra bästa år med att tömma ut sommar garderoden.

Hann att rensa ut alla sommarkläder och lägga dem på sängen, sen va det dags att luta sig tillbaka i soffan och njuta lite av programmet, under programmets gång tog jag även mig lite frukost :) yaaay, + i kanten :P

efter programmet försatte jag med att vika ihop sommarkläderna lägga ner dem i min stora hm kartong som jag spart sen en gång då jag beställa ett lass med kläder, m de va längesen man kunde göra nåt sånt :(, saknar det ibland, att bara kolla igenom katalogen välja och vraka mellan allt man ville ha.

Nu kan man jue inte alls direkt göra så. brukar börja välja mellan allt jag vill ha, sen sortera ner det så att det blir att inhandla de nödvändigaste +  1-2 extra plagg som kanske egentligen inte behövs men men. . . Nåt ska man väl unna sig någon gång då och då. Tycker jag iallafall har varit ganska duktig på den fronten, att avböjas av lockelser, det finns lite mer nu i livet som jag prioriterar en bara att bära nåt fint och "elegant" för att visa upp mig, här e jag så "fin" och "glad" e jag idag. hehe ne inte ska jag längre dra till med det att gömma mig bakom nåt, ett leende, kläder, make up, frisyrer nu vad de kan vara, utan bara försöka vara så som jag är, inte göra mig till.

Det jag försöker säga e att många många många ggr har man gjort sig så till att det nästa är äckligt, så mkt man har köpt, köpt för att tänka på annat, fylla nåt slags tomrum med glädje, köpa massa så man har fullt upp dels med handlandet, ända sen första dagen tex: om man utgår från att köpa allt från en katalog som jag många många ggr hellre gjorde för jag inte kunde gå speciellt mkt i affärer under en tid.

Så sen första dagen katalogen kom, det va nästa som ett jobb, först vraka och välja, bara det skapade glädje, studera kläder fram och till baka, även kul och lärorik, emellan åt försöka tänka lite logiskt, välja bort nåt eller ibland blev det att lägga till nåt, sen beställa, sen att gå förväntansfull nån vecka, sen hämta ut paketet hem och pröva, nästan alltid passade allt perfekt, vissa kläder så   blev man lite besvikna på just när det här med färger att göra.

de va en av saker man hade för sig tre gånger om året, vår , höst och vinter. det blev en del pengar, usch ja.
Sen inte nog med kläder så hade man även flyttat hemifrån vilket då skapade ett nytt projekt att inhandla till hemmet, att äntligen få skapa en harmoniskt hem , med mkt färga, glatt, varmt osv. Det e fortfarande ett projekt som pågår hehe, aldrig blir man nöjd, inte har man heller pengar så det tar sin stund, men har iallafall kommit en bit på vägen.

Det jag vill komma till e att jag tycker självklart om kläder, utseende, inredning, konst osv osv, det e inte de jag säger utan att jag känner nånstans att det har varit min trygghet att gömma mig bakom på nåt eller annat vis, det har fyllt nåt, om inte en hög med lån som måste betalas :/, ne men jag försöker nu att inte göra det här till någon direkt grej "beroende" utan att, ja inhandla lite där lite här, när det faller in, handla de som lyfter fram mig så att säga, handla och klä mig på ett sätt som speglar min personlighet lite kanske, dels inreda lägeheten lite utifrån vem jag är.
Istället för att inhandla ytligt, typ för att visa andra, typ grejor som kostar, de som e mode, de som e inne, de som alla har eller vill ha , Det känns skönt att ha slagit sig fri från dessa "Måsten" det lockar inte längre, det ger mig inte nåt längre. Det är inte ett måste längre.

Oj , oj , oj, detta va inte alls räknat att skriva om hehe. men det e väl oftast det som blir bra, när det bara kommer och flyter på, e lite roligt för detta som jag nyss skrivit om e inte alls något jag direkt gått och tänkt på det har väl legat och grott undermedvetet kanske, hm, ja. coolt hehe :P ;)

Efter jag har samlat ihop alla sommarkläder och lagt dem på hyllan så åt jag lite, gick ner och hämtade upp sista tvätten, vek den, la kläderna i lådorna, sen satte jag mig ner och pluggade, pluggade från 14.00-16.45 sen vilade jag ett slag, sen kom pappa och hämtade mig, vi åkte och handlade, det va nog den snabbaste handlingen för i år, jag handlade inte mkt, inte han heller tog väl omkring 20 min kanske hehhe.

Sen bar det av hemåt, jag lagade middag, det blev potatis, fiskpinnar, och kall fisk sås :).
Efter maten diskade jag , duschade, blev lagom klar till idol efter idol snackade jag med martina, så jag missade halva efterlyst, men såg sista halvan :)

Och nu sister jag här och kan knappt hålla upp ögonen, e så trött efter dagen. Och det känns skönt att kunna säga att det har varit en av dem bättre dagarna, sen depritionen sattes igång. det va lite tungt i morse med lite ångest, förvirring, lite många bollar i luften för min del dels så tidigt på morgonen. Men jag klarade mig igenom den, och lyckligvis vände dagen till ett lugn, rofylltd och mysig kväll med god mat.

Och nu ska jag avsluta kvällen med tee och en cigg.

Hoppas ni alla har haft en bra dag i den kyliga soliga och underbar dag som det faktiskt har varit, till en början iallafall.

Fortsätter den så kallade utvecklings process inläggen imorn.

Ha de Gött tills dess !

Natti på er alla

Kram

Emelie L





Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Var bra att du skrev det där, för det där är även ngt jag funderat på. :D hehe. Jag köpte oxå mycket kläder när jag var yngre, men det lockar inte lika mycket längre. Eller man har väl inte pengar å så. Men jag förstår vad du menar det där med att det är ett sätt att lyfta fram personligheten. :) För det är det ju. Men blir de för mycket shopping e det ju inte bra, jag däremot har mera börjat längta efter att resa nu. Så ska skippa shopping en tid.



Får jag fråga, vilket datum du skriver högskoleprovet? :)

2009-09-17 @ 22:33:08
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0