Si så där idag !

Hej, jag försov mig riktigt rejält idag, vilket gjorde att jag inte kände för att göra nån ting idag när jag vaknade till, men gick iallafal upp och tog min cigg och kaffe somvanligt och kände då medan jag satt och rökte att ne nu fan ska jag inte slappa till en dag till denna vecka, det såg förjävligt utt här hemma efter denna slöa veckan, så jag satte igång med att först och främst tväta ansikte och osv, sen satte jag igång med att röja upp, la tvätten där den skulle ligga, kasta massa skräp som låg utspridt i lägenheten , diska och så va det rent och fint, skulle behövas damsuga lite med men så farligt e det inte en så jag spar det till nästa helg istället, och efter allt röj tog jag mig en till cigg, och nu sitter jag här, ska skriva några rader till, kolla runt på nätet lite sen plugga så mkt jag hinner vilket inte blir mkt för ska snart bege mig till pappsen och äta middag sen blir det bio efter det. . .

Kände mig väldigt änslig när jag vaknade och hade lite små ångest men nu efter att ha donat lite känner jag mig lite mer i form, känner mig lite mer positiv även om det e blir så mkt plugg som jag räknat med så blir det iallafall mer en ingenting, det får bli mer imorn om jag nu kommer upp som jag ska, det e fan inte kul att försova sig, det förstör mkt för mig, iallafall när man försover sig så mkt så att det gått förbi luchtid då känns det så meningslöst att sätta igång med en massa,jag vet det e svagt tänkande men det bli bara så, och det e något jag måste kämpa mig förbi att inte låta de förstöra så mkt, det finns en hel del jag med måste joba bort om jag nu ska komma någon vart med allting. ska nog ta och göra mig en punktlista den kommer senare ikväll upp på bloggen för er som e nyfikna :P

Trots denna slöa veckan så känns det som jag nu e i form för nästa vecka, och ska denna gången försöka hålla ut längre , hålla måttet så att säga, inga mer slöa tider framöver ja förutom på helgerna då. . .

Usch va jag ältar allt, det går framåt, det går bakåt, känns så trist att mit liv ska behöva vara så, för det e så jobbigt att börja om hela tiden, med sömn, kost och självdisiplin.

Det va nog allt så länge.

Ha en riktigt bra dag alllesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0