Ny vecka, och så va man själv igen !

Helgen har varit som en dröm, den har verkligen inte varit som alla andra helger, i fredags va det fult hus, i lördags va pappa här och vi såg film och käkade annso va med, med ett tag, och i söndags, ja då blev det en ganska lugn dag med mkt vila i sängen tillsammans med annso det va väl bara de som va annorlunda just i söndags. . . Annars va den som vanligt, lugnt och skönt, och sen en sväng förbi jenny med lite serier och massa prat om allt eller inget.

Och nu idag, ja dagen den började allt bra, med kaffe och cigg, nyhter och frukost, en sväng till syd för att ta antabus, hem, diska, se våra bästa år sen blev det lite vila för min del, en väldigt lång vila så att säga, det va tänkt att köra i gång med allt plugg när annso gick då va den 15.00 men la mig en ytterst liten stund men somnade ju givetvis på det och vaknade för knappt en timme sen så att säga så va klockan då 18.40 :(

Så jävla surt, det få fan blev hårdare tag imorn, ska då inte lägga mig i sängen först efter klockan 6. . .
Nu får det bli lite ändring måste komma tillbaka till de bra stadiet som jag va för knappt två veckor sedan, men sen dess har det spårat ut lite , det har blivit mer trötta dagar, slöa dagar, med lite ork och motivation. . . usch fy och blä, att det ska vara så svårt att hålla ett mönster alltså . . .

Och nu ja, jag ska städa upp lite sen lunchen annsp gjorde, det blev tacos idag :) och sen får jag se om jag sätter mig lite med skolböckerna eller om jag ser lite serier, det vore nog bättre denna kväll att strunta i dem förbaskade serierna´!

Hoppas ni alla andra har haft en givande dag iallafall ?

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0