Förstår inte vad som händer !?

Idag går det verkligen inte att plugga, har försökt tre ggr nu, men så fort jag öppnar böckerna så känns det som jag ska börja gråta, lusten försvinner bara, vill bara spy och gråta och skrika. . .

Förstår inte vad som händer med mig, och ångesten har med växlat under dagen och nu är den lite smått tillbaka, hoppas den inte utvecklar sig så att jag gräver ner mig igen, vill verkligen inte det, och så lång ska jag försöka se til att det inte går. . .

Det e en ny dag imorn som tur e :P, och kommer då iväg till nuevo, fast känner redan idag gråt färdig inför det, för att lusten inte finns, men ska se till att jag kommer iväg ditt iallafall och blir det så att tårarna kommer där så får dem väl göra det.

Ditt ska jag iallafall, energi brukar iallafall kunna ploppa upp under timmarna där :) så får hoppas att det gör det imorn med ! så att jag kan fortsätta glatt hemma med att plugga matte.

Och nu ikväll då, jag det händer ingenting, jag har duschat gått en promenad, svängde förbi hemma oss jenny och åt lite och babblade och såg lite tv, det kändes bra efter att få varit där ett tag och knallade då hem och skulle försöka ännu en gång med att plugga men jag vek mig direkt efter att öppnat böckerna. . . Så jävla trist, för vill verkligen känner det inom mig när jag tänker på åh det här har jag och göra, va kul det ska bli att lära sig det här och utveckla sig i det här och de där osv osv. men sen när som idag , så kommer det sådana stunder, att lusten bara försvinner, ska väl kanske inte ta allt för hårt på det, men det e så störande, för det e ändå värdefull tid som försvinner.

Ja det e väl inte så mkt mer som jag har att tillägga för tillfälligt, kanske skriver några rader senare innan läggningsdags, så hål utkik :P ;) !

Kramar

Emelie L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0