?

Jag kommer inte på någon bra rubrik, för jag vet inte vad jag ska skriva om, det känns som det finns nåt jag vill få ut men jag vet inte riktigt vad, jag bara känner känsla av nåt, både bra och dåligt, jag e trött, och borde sluta trotsa tröttheten nu, för nu e ju klockan så pass mkt att man bör gå och lägga sig, man ska ju orka med morgondagen.

Men det känns som jag planerat upp för mkt för denna vecka, jag tror det e därför jag känner mig lite kluven, nu kom jag på det, ja, det nog det som spökar, för mkt på en och samma gång, men jag ska kämpa veckan ut och se va resultatet blir, om det blir dåligt (mående) så ska jag minska farten lite lite granna, och se e det här med rökningen, det e jue inte bara att säga nej nu är jag icke rökare det krävs så mkt mer, tålamod framför allt, nåt att stoppa i sig konstant, ja jo jag har räknat med en del söksaker så vikten kommer nog öka lite, men ska försöka hålla mottet med promenader så , så mkt bör jag inte gå upp.

Men det känns tugnt och jobbigt ju mer jag tänker på det , det har jue ändå varit en stor del av mitt liv. . . Jag tror inte jag kommer sluta på heltid, bara till en början, först dra ned på det sen sluta helt i några veckor och sen om det skulle vara så att man saknar cigg så då röka på helgerna bara. . .

Det e planen , och jag ska verkligen försöka så gott jag kan och jag hoppas att ödet ger mig ett rökfritt liv nästa år. . .

Jag som trodde jag skulle lägga mig med ett leende på läpparna men istället får jag försöka somna med dunkande huvudvärk, jag e nog lite ovan va !? hehe.

Nu ska jag snart sova, Vi "ses" imorn.

Emelie L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0