Början på det nya livet !

Hej, inga försovningar denna dag, dock gick jag upp en och en haltimme senare en vad jag skulle, skulle ha gått upp runt sju men gick upp runt halv nio, skit trött va jag och jag va nära och lägga mig i sängen igen men ne, jag trotsade allt tröttheten, satte på tv:en och såg nyhetsmorgon, sen när det blev reklam runt 9 tvättade jag ansikte under armarna, tog deo och smördje ansiktet, tog en kopp kaffe och andra ciggen idag. sen va det dags att att ljusna upp i vardagsrummet /sovrummet, bädda sängen, och nu sitter jag här och skriver och ha nyhetsmorgon i bakgrunden. . .

Jenny ringde strax så efter anabusen ska jag möte upp henne på stan , sen gå till sos och lämna in ansökan för pengar för dec-månad och jan månad.

Efetr det ska vi knalla hem till jenny och se på våra bästa år sen efter det blir det att gå och hämta danne hund ska vara hundvakt idag, sen efter det raka vägen hem och plugga det blir att gå igenom alla kapitlens gramatiska övningar + gå igenom orden igen både skriftlig och muntligt. . . .

Åter kommer senare med lite mer update

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0