Fullt hus och en massa oväntat besök från V-Rås :P

gomorgon allesamman. . .

Som vi alla vet kom mamma och tessan på besök igår, även sabine och robban kom, sen efter dem då kom tessans kille och hans kompis marcus på besök , så det blev ett väldans fullt hus här ett tag,

Efter en stund gick tessan och hennes kille en sväng til stan han ville se lite av eskilstuna, mamma gick och träffade sin vännina maj , och jag, sabine, robbban oc marcus var kvar här hemma , beck hämden hade kommit ut att hyra så vi planerade att hyra den efter sabine fått sett vänner, men det blev inte så mkt av att se på det va mest på i bakgrunden det disskuterade både det ena och de andra speciellt vad sabine och robban skulle köpa och äta men det slutade med att robban beställde pizza, sabine gjorde kokt korv med bröd och ingen film blev det att hyra för denna va uthyrd , vi tänkte först åka till en annan videobutik men sen tänkte vi att det vore nog onödigt att hyra någon eftersom vi va så många som skulle se på filmen , eller se och se det skulle nog bli mest prat och ingen titt på filmen så vi ska ta det ti helgen då vi e enstaka som ska se . . .

Efter sabineoch robban fått i sig mat åkte tessan kille och marcus tillbaka till v-Rås jag diskade, och sen spelade vi några parti uno, jag sabine, tessan och robban. . .

Runt sen kväll, kom mamma tillbaka och även runt den tiden kom marcus tillbaka med raggarbil med en gubbe pärra och hans fruntimme, vi tog en sväng i den runt stan sen hem. . . Det blev sent igår vilket jag e lite ovan vid så jag sov rätt länge idag. . .

Idag e det mulet passar bra för ska tvätta hela dagen och sen ev ta en promenad med mamma och tessan runt vilsta mellan tvättarna. kvällen blir nog lugn om inte mer oväntat besök från V.Rås kommer och vill hälsa på hehe. . .

ne men det va nog allt så länge.

Ha en bra dag allesammans.

kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej vännen. :) Blev nog tvungen att vänta på svar från a-kassan. Borde ta 2 veckor. Du får klara dig utan mig så länge. ;) Du har haft besök läste jag nyss, så du ser ut att ha fullt hus. :D Ha en bra helg nu. KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM...

2009-05-21 @ 19:34:36
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0