Vart tar energin vägen ?

Hej på er alla. Vaknade tok sent idag, det va tur syster madde ringde och väckte mig, men det blev ändå sent med att stiga upp, runt  12 tiden kom jag upp på benen, men va jätte trött fast jag hade sovit runt 10 timmar.

Men två koppar kaffe och två cigg gjorde en lite piggar lade mig sen  ner i sängen och pluggade, det gick förvånadsvärt bra, det verkar som det börjar fastna de jag läser in :) känns skönt, ska läsa på dessa 28 sidor ytterligare hela denna vecka sen ska jag sätta mig ner och lära in lite text från boken och sedan skyltarna, sen blir det dags för skrivning, men det kommer bli senare en tänkt , för eftersom jag haft / har alkoholproblem så måste jag ta en del tester under en tid som länstyrelsen kommer skicka till mig, så med det så kommer det ta lite längre tid med beslut om jag ska få mitt körkortstilstånd, känns lite jobbigt, men som psykologen sa så kan det med vara bra på ett sätt för då har jag ytterligare fler inblandade just med tester som kommer skickas till mig när jag minst anar det, så de kanske med kommer peppa mig så att jag inte dra ner mig igen i skiten. . .

Efter nån timmes plugg ringde madde och frågade lite hur det skulle bli med att gå ti psykologen , men psykolgen hade inte ringt upp mig en men strax efter madde och jag lade på så ringde hon och hon hade ingen tid idag vilket jag anade för man brukar inte kunna vara ute med så kort varsel, men 21ta eller 23de fanns det en tid, så 23de passade bra för madde så då blir det av att gå vi tisammans till psykologen ska bli spännande :P

Så jag följde med ti mormor en stund, vi tog en promenad ditt så skönt så att komma ut lite, har ju inte varit ute så mkt senaste veckan , inte mer en att traska till affären eller för att ta medicin.

På vägen hem gick vi förbi en lekpark, denna dag va jag inte mkt för att leka till det med julia som jag brukade, ville mest hem och bara slöa hehe.

Fast man varit ltie seg idag så tycker jag det iallafall varit en rätt så givande dag, e ju alltid lika kul att träffa syrran min och hennes dotter, jag önskar så att de kunde bo i staden , så man kunde ses oftare och göra lite mer allmänna saker, så som att pringa tillsamman, simma, träna, ta slappdagar nere på stan, när som, ta myshelger med bio , bowling eller annat roligt.

Kvällen blir lugn hade tänkt tvätta lite men det fanns ingen tvätttid först på onsdag, men har lite diskning och matlagning som ska göras. så timmar ikväll kommer nog bara rusa förbi, sen kommer andra avenyn ikväll :) sen blir det att lägga sig och sova, hoppas jag somnar in tidigt ikväll.

det va allt för idag. kram på er alla så länge

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0