Andra dagen på jobbet

Hej på er allesammans !

Igår va det andra dagen på jobbet, Det hände dock inte så mkt, Dels hade det utbildning denna dag, så dem som brukade ta hand om mig va på den, Och så fanns det heller inte så mkt att göra, fick i uppgift att tralla runt lite i butiken och blocka, vika handdukar/filtar och lite sånt, och sen fylla på lite om det behövdes, Men hittade inte mkt på detta lagret för de som behövdes fylla på , ville heller inte börja riva runt i lagret så jag tog de som fanns upp redan ur kartongerna.

Men timmarna gick hysat fort iallafall. . .

Få väl se om jag bestämmer mig för att stanna, vill helst av allt byta, men jag vill samtidigt ha nåt att göra , så jag tänker föreslå att jag kan stanna, men om de på tuna under tiden kan höra med Carlings eller JC om det tar imot folk, om inte stannar jag där till agu, på jysk om jag får.

Har lite planer på Sen ti hösten att  söka tillbaka till båten, och hm-lagret

om jag inte får några tjänster där, så planerar jag att göra högskoleprovet i okt och om jag klar det söka in på ekonomi/egen företagare ti våren.

Idag på min lediga dag har jag inte så mkt planerat, ska snart fixa mig för dagen, städa upp lite, boka tvätttid för nästa vecka, sen äta nåt, gå till psykologen, sen efter det ev träffa jenny, om hon inte orkar så tar jag kanske en sväng ti jessica.

Sen runt 5 tiden kommer pappa och hämtar mig, han ska skjusa mig ti k-holm, ska vara där hela helgen :) och imorn tar vi en tripp på stan , annars blir det nog lugnt eller lugnt och lugnt julia knycker nog al energi utav en :) fast det e bara kul.

Ha en jätte trevlig helg !

Kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej! Var det du som hade kommenterat i min blogg "saknar dej"? Nån hade kommenterat utan namn. ;)



Var tråkigt att du inte trivs där på jysk. Men bättre ha det jobbet kvar till augusti. Är ju bara halvtid, plus att du får erfarenhet. Ser bättre ut också när du söker annat till hösten. :)



Jag ringde ju arbetsförmedlingen när jag var hos dig, dum som jag var sa jag ju att jag var i sverige. Så de kommer ta bort pengar av mig för de dagarna jag var i sverige. :( Har inte velat vart in på MSN för att jag vart så besviken över det. Plus att det var olagligt att åka iväg mer än 5 dagar...då tar de bort A-kassa helt. Så jag vågar inte åka till sverige nu, måste ansöka om att få åka dit och söka jobb 3 månader innan jag åker. :( Jobbigt! Jag blev tvingad söka ett jobb här nu, de skrev kontrakt att jag måste det och meddela om jag kommit in på universitetet i sverige eller inte! Så nu kanske mina sommarplaner att åka dit inte blir av. Livet suger ibland. Önskar jag hade jobb...

2009-06-13 @ 00:36:34
URL: http://zofiesworld.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, växlar man in till ett presentkort på 500:- så får ett till presentkort på 500:- gratis!

Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87



2009-06-13 @ 00:57:11
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0