Slutt på denna onsdag

Onsdagen slutade bra, efter jag ätit så pluggade jag till halv 9, sen ringde jag upp pappa som hade ringt under tiden jag pluggat, han ville höra om han kunde ta med sig ann-katrin ti k-holm, ska bli kul. . . Och kul för han att dem träffas , jag hoppas på dem :)

Sen diskade jag och sen va det film dags igen, hehe, det går ju en varje dag kl 21  på kanal 9. . . Och riktigt bra filmer visar dem, två som jag sett på denna vecka , en igår och så nu en idag, filmer man faktiskt för ovanlighetens skull inte har sett.

Denna film fick mig att känna glädje, glädje att vår familj äntligen har fått vissa sår läkte, vi har i prencip gått vidare, vidare till ett liv fylld med lycka och ljus. det känns otroligt skönt och jag ska aldrig mer lämna min familj ryggen åt, det känns skönt att man känner glädje över att kämpa vidare , vidare mot ett ljus, jag tror våra familjehistoria kommer få ett lyckligt slut. . . .

Skulle ha pluggat de sista i del 2 i engelskan nu efter filmen , men jag spar det till imorn e riktigt trött och ska snart gå och lägga mig.

Hoppas jag somnar på direkten, behöver många timmars sömn för imorn kommer det bli en lång dag.
Ska först börja morgonen med frukost en rejäl sådan, det va riktigt längesen jag åt frukost och börjar länta efter det så jag kör på stort nu hehhe, stekt becon, stekt ägg /äggröra en macka med gurka, majonäs och lite citron och sen kaffe såklart. Muuums längtar redan tills imorn.

Sen blir det våra bästa år, tänkte med gå upp lite tidigare så jag hinner duscha , packa och göra mig klar inför dagen innan våra bästa år.
 
Efter våra bästa år sätter jag igång med pluggandet, sen ska jag med äta lunch imorn , sen runt 17-tiden kommer pappa och hämtar mig, det blir med en sväng ti donken innan vi drar vidare ti k-holm.

Och sen där jag då vet jag inte vad som händer det blir nog en lugn kväll med lite lek med julia och en film som avslut på kvällen skulle jag tänka mig , kan ju inte bryta tränden nu och inte se filmen som visas på kanal 9 :P ;)

Ja det va allt för idag,

Sov gott mer er som läser detta nu eller i natt eller godmorgon för er som läser det imorn och ha då med en väldans trevlig dag :)

kram

Emelie L


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Vad kul att höra att din familj e lycklig. :) Känns ibland som jag vart lite del i den när vi bodde ihop. Jag e lessen att jag inte hört av mig idag. Sov på dagen och var med en vän till stranden på kvällen.



Logga in mig på MSN när jag kom hem för att prata med dig, men somnade på soffan. :/ Känns ruttet av mig. Vaknade nu jättetidigt och det regnar här. Så jag kommer säkert va på datorn hela dagen i morgon. Hoppas du vill prata med mig då? KRAM

2009-07-03 @ 03:52:13
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0