Rastlös !

FAN säger jag, jag somnade till runt 6 tiden ikväll och sov till halv 9, kanske inte så länge så jag kanske lyckas med att somna rätt skapligt ikväll ändå eller någon gång i natt blir det väl, usc h känns så surt !

Och nu e jag med lite rastlös jag vet inte vad ja ska ta mig till, inget på tv finns det heller att se på och spela need for speed har jag heller ingen lust med, hålla på med bloggen orkar jag heller inte, läsa en bok ne för jobbig, Nu känns allt så besvärligt igen, JAG VILL INTE! jag som trodde jag va på gång till att kanske få en fungerande vardag, men denna vecka har jag för det mesta sovit länge haft svårt att somna om nätterna, visst även om sömnen vart ett problem så har jag ifo inte hindrat mig att uträtta och göra saker men det känns iallafal lite surt, jag vet att jag inte ska klaga eller haka upp mig för förändring i livet kan jue inte bara ske på en sekkund men det e så svårt att försöka att inte bli ängslig över sådana saker.

Ne nog prat om det. jag ska försöka inte tänka på det och ännu en gång försöka få till en bra vardag.

Jaha vad ska man nu gära då när man e så kinkig till allt man kan göra denna tid på dygnet. hehe

Imorn blir det bio iallafall. Yaaaay, jag och alex ska gå och se på i taket lyser stjärnorna. sen kanske vi tar en tur förbi hyttan, men jag vet inte om jag vill längre , det va mitt förslag men jag tror jag hoppar över det ändå,

Känns som om det kanske kan förstöra en del, och nu har jag kommit rätt långt och jag börjar bl bekväm med det också så det e inte värt att kanske förstöra det nu.

Sen på ördag blir det tjejträff hemma hos alex med några filmer och snacks :)

Så det blir och göra lite i helgen, på lördag ska jag med laga massa mat och frysa in så man slipper tänka på matlagning hela månaden ut, de ända som ja ska tillaga e lövbiff och fiskpinnar.

Ne ska avsluta de hela nu...

hej s

Emelie L


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Jag är också rastlös, orolig. De är för att man tänker för mycke och gör för lite! Sant eller hur?? :D Hyttan ingen bra ide. Vad mera va det jag skulle säga? Återkommer.

2009-01-29 @ 23:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0