tiiisdag

Nästan den bästa dagen i veckan, du tv-tablån bjuder på massa bra serier och de bästa av allt är att det e jennys och min dag idag !

Ja snart bär det av ditt :) ska först äta och landa lite efter tripen till stan, har traskat runt där med sabine, sabines vän robban , sabine har kollat på lite julklappar och handlat ett par. . .

och nu e man hemma igen, ja det blev inge plugg denna eftermiddagen, kunde inte slita mig från vissa tankar så istället för att lägga sig och lura så tog jag mig ut.

Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra åt problemet, känns jobbigt för jag vill så gärna leva med denna killen, jag har hållit honom kär i snart två år, så det e inte bara nåt jag kan släppa och gå vidare ifrån, fast om jag ska vara klok så är det , det jag ska göra eftersom han själv är så osäker och tänker sönder vår relation, jag borde gå vidare och öppna upp mina dörrar för någon som verkligen vill ha mig, vill satsa på mig , framförallt någon som känner att wow denna sig skulle jag kunna tänka mig leva med, that´s it , inte någon som går och tänker ne men gus jag kan inte lova henne nåt, tänk så tar det slut osv osv, det e väl kanske inte de man direkt ska tänka när man inleder nåt, för vadå tar det slut så gör det, det löfte kan man jue inte ge någon, men det e väl de man känner i nuläget som räknas sen tycker jag inte man bör tänka så mkt mer. . .

Jag har en inte bestämt mig, men det lutar mest åt att gå vidare, om det nu inte blir ändrade besked från honom.

Väntar på mat nu som pappa ska komma med, skönt ha nu mat i två dar, så nu behöver man inte tänka över de på två dar.

Ja de va väl allt hittils. kommer nog med några rader till kvällen, så håll utkik :P :)

Kram

Emelie L


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Helu. :) Du hade loggat ut när jag skulle svara tillbaka på facebook. Jag ska se om jag har pengar. Isåfall kanske jag kommer dit redan till nyår. :) Beroende på om du är hemma då. Annars blir det mitten på januari tror jag. :)



Ha en mysig filmkväll med Jenny. :) Kram

2009-12-01 @ 16:39:34
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0