Mysig kväll nästa :) !

Hej på er alla, sen sist jag kom med några rader så har jag , diskat promenerat, tog en snabbis förbi stan på promenaden, kollade bara snabbt upp vad julklapparna kostade som jag ska köpa till alla. . .

Sen hem, åt mat, det blev finskpinnar, makisar, örtkrydda och remosås på :), efter maten blev det en liten vila, sen duschen, och nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja, till idol blir det med lite gootie, skinkmacka och glöd, ALKOHOLFRI, det va inte det lättaste att få tag på, pappa fick tom åka till systemet för att få tag med ett någorlunda gott och alkoholfri glögg, att man ska behöva då till systemet av alla ställa för att få tag på det, det suger, eftersom jag än inte känner att jag klarar att gå ditt utan att lockas av gamla vanor, äh, det får väl bli pappa som få köpa det när han åker och handlar nåt gott till sig :) !

Nu kooooommer dem efterlängtade bilderna :) :P ! Och under hela december månad som ska jag byta namn på dagens bild/bilder, dem ska nu kallas för mina egna julkalenders bilder (Bilderna ska tas av egen tolkning av dagen i sig, vad jag anser juligt för de datum det gäller osv osv ). . .

Här kommer fyra bilder av min egna julkalender !

1:a dec- Tisdag !


Det blir ju såklart första adventljus-tändningen !


2:a Dec- Onsdag !


Det får bli två bilder, det va ett av mina köp i onsdags, coca cola cherry , asgod, det måste ni testa, och sen den lilla lilla julmusten , den blir bara mindre och mindre, håller den på att dö ut ?!:P ;)

3:e dec- Blankt !


4.e dec- Fredag !- Och det får bli en out fit, både inne och ute för denna dag !





Idol nästan . . . !

Kramar

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Jo, vad kul att du med laddar upp en julbild varje dag. :) Jag tröttna lite på att blogga vad jag gör hela tiden, så jag tyckte detta med julkalender va en lustig grej. :D



Jag har med jobbat å sånt, så har inte hunnit sitta vid datorn så ofta. Men vi får ta igen det senare. :) Kram

2009-12-04 @ 23:44:44
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0