Kvällen är kommen !

Och vad har lilla Emelie för planer då da ? , Ja ni jag har hittils iallafall varit ute och invigt nya vinterstället, och som pricket över i:t !

Skit bra med andra ord, det va vart pengarna så att säga, och det va inte lite, hade lite ångest ett tag att pappa la så mkt som han gjorde, men nu när man vart ute oc testat de osv och smällt allt så e jag så jävla glad, allt var bra med stället, man var rörlig i det, det va lätt att bära, jackan va luftig, den andades liksom, så man blev aldrig så där kokande het utan det höll sig i närmal tempratur så det va med väldigt skönt, ja jag e super nöjd iallafall !

Sen förbi affären en snabbis och handla en chokladkaka till kvällen, hemåt, då åt jag och nu sitter jag här, hade tänkt sätta på tv:en och se lite av pirates of caribien men kom på att tiverside kan man sitta och nöta, har 14 program att se, fast det blir nog inte alls alla idag men några stycken iallafall, ska bli kul och se om det e lika bra som dem andra nya svenska serier som finns. Ska bli spännande och jag hoppas enerligt att dem e bra, för då har lilla jag nåt och göra några dar framöver :) hehe.

Ja, så det blir att nöta de tills jag blir trött till det blir det med vörtbrd med skinka och chokladkakan som jag köpte.

Ja, jag avslutar nog med detta för denna dag. få väl se om jag dyker in senare ikväll med några rader.

Ha det fint ikväll allesammans !

Kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej. Jag hade en dejt igår. Därför ringde jag aldrig. För jag ville inte han skulle höra mig prata riks-svenska. För jag e så d¨lig å¨de.

2009-12-19 @ 20:08:23
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0