Dagen i sin helthet !

Ja, den har varit bra, lugn , skön, trevlig fast man varit själv, har fått det jag planerat gjort, valfri sysselgöra blev att se två avsnitt av guds tre flickor, en mycket rolig serie , gillar den humoristitska idealet av gud. . . och dess makt.

Så det blir att se mer av det, tar några avsnitt imorn med. . .

Ja efter 2 avsnitt av den seriern så blev jag trött i ögonen så jag la mig ner och somnade till nån timme, det va sjönk och avslappnande att lägga sig ner ett tag, har inte direkt kunnat eller haft tid för det under veckan, men det e jue det helgerna e till för, man får göra lite som man känner, man e kravlös iallafall från omvärlden, man för en stund av njutning och avkoppling och som jag med börjar uppskatta mer och mer . . .

Ja denna kväll blir det att äta mat ska snart tillaga mig lite, sen postkodsmiljonären, robinson ska se om det e nåt för mig detta år, efetr det så börjar det en film kom inte ihåg vad den hette men jag har inte sett den konstigt, men sandra bullock e med så den ska nog vara bra :). . .

Återkommer nog mer lite senare ikväll !'

Ha en trevlig helg allesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: olatidman

sv: haha ellerhur, hon försökte ta kontakt med mig ett par gånger efter det.. men jag hade ingen större lust att prata med henne haha

2009-12-06 @ 03:31:54
URL: http://tidman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0