Då va denna lördags kvällen över !

Hej på er allesammans, ja då va denna kväll och dag över, och den har bara rusat förbi, knappt att man hunnit reflekterat nåt speciellt av dagen, allt har bara flytit på i snabb takt, i like :).

Ja denna kväll har jag spenderat min tid framför datorn, jag har sett del 4, 5, 6 och 7 av guds tre flickor, tyckte så där om dem första två avsnittena, men nu efter trejde kunde jag bara inte sluta se,  längtar till nästa avsnitt :)

Ja det e väl de, samtidigt har jag sprungit ner till tvätten och upp, hängt och vikt tvätt, under seritittandethar jag med gottat lite, ett winerbörd med valnötter och lönsirap på sååå gott fick lite flachback till båten av smaken, levnadsnärde mig näst intill på sådana när jag jobbade där.

Nu innan jag satte mig så har jag bestämt mig, som alltid med möte hos psykologen så får hon mig något att tänka över och dels besluta mig något över det hon fått mig att tänka på, det va några grejor, dels med att framsteget är en bra plats och start för mig, det håller jag med om det behöver jag inte tänka över, sen lite hur jag agerar, reagerar osv som jag med nu börjat tänka på det gör man väl alltid, men inte alltid e det bristerna man tänker över, eller man kanske tänker över dem, men man gör inget åt dem, och det ska jag göra nu, jag ska börja jobba med att vara mer tydlig , jag kan inte riktigt förklara vad jag menar med det, ska försöka, jag kan ta ett litet ex från en händelse i veckan. . .

Det e så här på framsteg så finns det ett litet rum som man kan sätta sig i om man mår kanske lite dåligt, vill vara för sig själv, dels mkt om man inte alls kan vistas bland folk, ja så en dag då kände jag bara att ne jag orkar inte , kände redan på morgonen att jag inte orkade gå till framsteg kände för att vara själv hemma en dag, men så kom jag jue på att dem hade detta rum, visserligen så måste man tom boka det, så jag tog en "risk" det va ledigt som tur va och jag gick och satte mig där direkt utan att riktigt tänka , så kommer först min matte lärare och frågar då om det va nåt speciellt eftersom jag satte mig i detta rum, jag svarade, sen kom nästa, och folk kollade konstigt, jag tänkte direkt fan e det så himla stor grej med att sitta där blev lite arg inombords, alla håller bara på att daltar liksom. . . Men egentligen av ren vänlighet nu när man tänker så här i efterhand och mkt efter psykologens svar på tal !

Att ja men om du vill slippa detta "daltandet" så säg till (ursäkta jag går in och setter mig där idag för jag mår inte så bra) bara en sådan grej (att vara tydlig på ) om man har svårt med så kallad omtanke. . . Vilket jag har.

Även i andra sammanhang, att vara tydlig ja nu kommer jag inte på så mkt mer, e så trött så att jag håller på att somnar.

Men iallafall de jag vill komma till va att vi började prata lite mer öppe om tyngre saker, psykologen tycker att det kanske vore bra om vi mer och mer kommer till saken till botten med inre känslor, upplevelser under livet och mkt mer, så jag kände nu när jag tog en rök innan jag satte mig här att ne nu ska jag börja prata, nu ska jag ta min chans, jag e så pass stabil att jag klarar det nu, det kändes väldigt skönt att känna denna känsla. Så nu ska jag antingen skriva ut utkast från min bok om mig själv och läsa upp det för henne, för där står det allt i detalj nerskrivet. eller så pratar jag om det spontant, jag vet inte jag vill ju få fram allt verkligen allt, och det går kanske bra sen när man väl läser upp det, får vi har ju gjort så förut, och det resulterade ju bra nu tar jag jue tex inte med mig blogg inlägg längre det går bra ändå, det e ju det där med början, det e så himla svårt att börja prata speciellt för mig och i synerhet när det handlar om känslor och sådant som berör en väldigt mkt fast som man inte vågar prata om !. . .

Ja men det blir veckans uppgift att skriva ut utkasten läsa igenom dem så att man e förbered osv osv. . .

Ne nu håller ögonen på att falla ihop . . .

Ha en fortsat kväll och ev natt för er som e nattugglor eller ute och festar !

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0