Då närmar man sig kvällen då !

Ja, denna eftermiddag försvann bara över ett svep, har varit på stan med pappa, och inhandlat jätte varmt skönt vinterställ :D.

Ska snart ut och inviga det ! ska ta mig en långpromenad , sen hem och äta mat, diska och sen bara koppla av i soffan till tv.en och nåt gott. . . Fast känner mig rastlös, men få väl se om promenaden tar bort rastlösheten.  .  .

Ja, mer en så kommer det nog inte hända. samtidigt som det känns skönt med helg så känns det lite trist med, e nog lite för man bara nu längtar efter julen, eller till nästa vecka överhuvud taget för det e massa inplanerat, ända fram till fredag sen blir det lugnt i två dagar med eventuell lite plugg, få se, annars ska jag bara koppla av, sen på måndag kör skolan igång igen fram till onsdag sen är det ju nyårs helgen som man har att se fram emot, andra nyktra nyår faktiskt :). . . fast e lite surt för det e så gott med skumpa, några glass iallafall, men ja man får väl se, det kanske kan bli av till nästa nyår. . . 
 
ja just det, jag skulle jue möblera , vilket jag med gjorde men det blev inge bra, så nu är det slut med detta, kommer få ha de som jag har det tills nästa flytt blir av, vilket kommer dröja flera år, så jag får fixa en ny klädhörna, i halen istället för de jag tänkte ha den. . .

Ja ni, jag tror jag aldrig har längtat så till det nya året, men nu gör jag det, verkligen, det kommer bli ett mkt spännande, äventyriskt och ett väldigt bra år, många av mina livsdrömmar kommer nog kunna upppfyllas nästa år, det kommer gå åt mkt tid till att plugga både i matte, eng och till högskoleprovet, sen ska körkortet tas en gång för alla, om det går bra för mig på högskoleprovet vilket jag verkligen denna gång ska satsa på så blir det ev av att påbörja sin färd till framtiden. . . (ekonomiutbildningen), men e väldigt sugen på att satsa på att bli kriminalare. det har alltid varit min stor dröm, ja som sagt vi få hur det blir med allt detta, först och främst så behöver jag har bra poäng på högskoleprovet, dels få bra betyg i behörighets ämnen . . . !

Och om jag e ladda , jajjemen, jag e laddad till hundra, men jag e med förberedd för eveutuella nedgångar, dem komemr jag nog få leva med ett tag framöver, kanske hela livet, det vet man aldrig, men nu vet jag dels direkt när det e en början på nedstämdhet, och vad man bör göra för att undvika att den blir värre en vad den kanske är, och det e självklart att prata om det när det faller in, med nära och kära, dels med psyklogen så att hon vet och kanske kan bidra till en viss hjälp ,men a allafall, att få ur sig det som tynger en e det bästa verktyget man kan använda sig av för att någorlunda lätta på trycket, det har iallafall hjälpt mig rätt många ggr. . .

Sen att inte tillåta sig själv att stänga av allt och bara "förvinna" för en stund, det gäller att försöka gå framåt iallafall, göra lite, lite, istälelt för ingenting, får då kommer man ju framåt, och slipper ta på sig allt för mkt under nån vissa vecka här och var för att man deppa ner sig och skitit i allt, men jag har iallafall klarat med hittils på den punkten att stå ut och komma iväg och göra lite , lite istället för att ligga hemma hel dag och bli ännu deppigare. . . .

Ja, det e mitt tips till många och själv så tycker jag att sådana enkla förändringar för väldigt mkt. . .

Ja ne det va nog allt så länge, återkommer säkert lite senare med mer tips, ideeér, skvaller eller annat got och blandat :P hehe !

Ha en bra kväll sålänge, alla kära läsare !

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0