Har helt enkelt inte haft någon tid att skriva.

Hej på er alla, ja denna vecka skull jue bli råfylld, med mkt lugna stunder och lite andrum för mig sjäv, men så blev det inte, veckan började lite körigt, grinigt och ingen lust med nåt, på onsdagen vände det lite grann efter en mat bit med jenny på hyttan och nån timme fylld med massa härligt snacka och god glass i handen på trappan på torget i stan hehe,

Efter det så åkte jag hem och tog en lugn stund , sen kom sabine, robban, madde och julia, vi tänkte se på film , men boxen de hade med sig fungerade inte i min tv, så vi såg lite på tv, mestadekls satt vi och snackade om mormors present osv, sen åkte sabine och robban hem till sig, och madde och julia nattade över, vi la oss och somnade nästa på direkten efer sabine och robban lämnat oss, dagen därpå som va torsdagen förra vecka blev till en början lugn, vi fixade oss inför kalaset hos mormor, åt frukost, sen kom marcus maddes föredetta och hämtade oss, vi åkte till tuna och köpte lite mer saker till mormor, en rosväxt blev det, jätte fin va den :) den riktiga present blev en räkkryssning för två i sep :)

efter tuna så bar det hemåt till mormor på mat och fika, vi hade det jätte mysigt :), Jag gick lite tidigare för det blev lite förmkt för mig, blev snurrig, varm och väldigt frånvarande ett tag, så jag gick hem och där väntade peter på mig :) m han hade gjort de så mysigt, eller a kanske inte bokstavligen, men det e jue tanken som räknas, han hade påbörjat middag till oss två, jätte god middga hade han på gång, va nästan som tacos fast mkt mkt godare, kan stekte köttfärs och hade i nån stark krydda, sen rullade han in köttfärsen mjuka tacobröd stödde över ost och salsa sås , mummmmmms och till blev det en jätte god sallad och gräddfilm och salsa sås. E verkligen en rätt jag tänker fortsätta att göra. . .

Ja vi åt framför tv somvanligt, sen blev vi jätte mätta och trötta och så vi vilade lite efter maten, vi hade en par väldigt fina, magiska dagar tillsammans, med film , glas och en massa mys, lugnt och skönt, han är så härlig för han e precis som jag , de lätta duger så bra så, och eftersom jag e så mystokig och trött vilken han med e så passar vi perfekt ihop, hoppas det bara nu fortsätter i den här takten, det börjar jue nu efter två års tid lägligt att kanske börja bygga oss uppåt, fast jag tror det kommer ta ytterligar år tills vi inser att det e VI, för jag kommer ju nu ha plugg och dant och tänka på, plus att bli ett bättre jag, det e mkt jobb kvar med mig själv, och min framtid, jag tror så stark på oss för han har alltid funnits där och kommer nog alltid finnas där, och denna gång tänker jag ta fönuft i fånga och itne vänta mig för mkt, utan låta det ta tid , och inte skynda på det och sen vända ryggen och gå so mjag många ggr gjort med han, detta e nog den sista gången (sista försöket), ska hålla mig kvar och uppskatta det jag har nu och itne vad jag kan ha. . . För jag trivs så bra i de jag har nu , stormtrivs verkligen, vi e så lika på många sätt, vi behver inte den ständiga kontakten, vi tycker om att va på skilda platser, vara med vänner och familj, och sen när väl vår tiden kommer så gör vi något av dig, något man minns, det behöver inte till med mkt, men tiden tillsammans blir så mkt specielare, det passar oss båda så bra, så varför vilja ha mer och mer då, den tiden kommer om det e meningen, det har han lärt mig , att man behöver inte prata och disskutera så mkt, är man kära så känner man det, varför behöva sätta ord på det, som med allt annat osv osv. . .

Nu ska jag återgå till att kolla runt om jag hittar den present jag vill ge julia, hon fyller ju snart år :). . .

kram

Emelie

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej vännen! Förstår att du inte haft tid att skriva eftersom jag läser här nu att du haft fullt upp. Skönt att höra att du haft de bra. :) Jag ringde högskolan, å den där kursen jag kom in på hör inte till socionom-programet. För det var social-omsorg jag hade valt. :/ Så nu känns det ju onödigt att gå en kurs jag inte har nytta av. Tror jag söker pånytt till JANUARI. Hör av mig igen när jag vet säkert hur jag gör. kram.

2009-08-05 @ 00:29:00
URL: http://zofiesworld.blogg.se/
Postat av: A

Saknar dig vännen. Lyssnar på låten "until the sun goes done" nu. Å saknar att vara där. E så synd att den där kursen inte hör till det program jag tänkte gå. :( Om jag lämnar hit, måste vi ses innan vintern. KRAAAAM.

2009-08-05 @ 16:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0