Det man inte dör av gör en bara starkare!

Det va allt en bra kommentar på eländet, eller på allt elände som man i livet går igenom av en vän från örebro som jag nu håller på att chattar med.

Kvällen blev allt en mysig kväll, Tessan ringde hyfsat tidigt idag och medelade att dem skulle komma hit, Eftersom jag redan hade planerat upp dagen med en del viktiga sysslor, blev jag lite stressad säkert lite otrevlig  m.m, då jag kände att jag verkligen ville träffa dem, men hade jag tid, egentligen inte, kände jag iallafall, inte just den tiden dem skulle komma, men jag sa väl okey kom då, annars så vet jag att det blir ett liv från mamma,

Lite små sur fortsatte jag med mina sysslor, läsa bok som va nummer ett, jag läste och det gick bra och jag han mkt på en kort tid. sen när väl tiden va inne för dem att komma , så ringde jag och sa dels förlåt att jag blev lite tjurig där ett tag, men att nu har jag lugnat mig och om ni nu inte bestämt annat så e det bara att komma på direkten osv.

Mamma och krister lämnade av tessan och for sedan vidare till en kompis till mamma, jag och tessan pratade lite, åt osv, det va inte direkt jippi tajmingen, jag va trött det va hon med, men inte klagar jag för det, det blev en lugn och skön träff osv. Det e alltid trevligt det med.

Sen kom mamma på ett snabbt besök, vi drack kaffe, prata jag visade lite kort från öland sen va det march hemåt hehe, tessan hade brått hem.


Sen blev det lite serier för min del,  greek och privilige jag tror det stavas så, e en av mina favo serier som ialalfall går på tv nu dem och LIpstick jungle :) annars så ser jag inte så mkt mer på tv för tillfälligt jo förutom våra bästa år annars så är det inte så mkt koll på tv.


Efter det blev det en lite kortare promenad, sen ner till tvätten satte för ett tag sen in de sista i torktummlaren, m, påslakena :) så nu kommer jag förhoppningsvis somna gott i de nytvättade :)


och nu ja  , jag sitter bara och väntar på att tvätten ska bli klar, halv 11 beräknas den att vara klar, under tiden ja jag vet inte vad jag ska göra jag pratar nu lite med folk på msn, jenny, ambros, örebroarn, sen två till som ej har svarat.


Ne, jag säger nog natti och ha en så bra dag imorn allesammans.


Kram


Emelie L


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Jag förstår inte att du orkar gå upp så tidigt som 8 eller 9. :) Det är bra att du har rätt på dygnet redan nu, så blir de inte jobbigt att vakna sedan när du börjar jobba.



Ska du skriva högskoleprovet nu i höst? :) Har du anmält dig? Vad kul, håller tummarna att det går bra. Jag fundera köpa högskoleprov boken jag med och ÖVA massor. Sen skriva igen i vår. :) Vore jättekul om vi båda börja plugga nästa höst.



KRAM

2009-08-24 @ 00:53:33
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0