Vilken skön dag.

Har det har varit, det har varit kanon skön dag fast jag e dag vaknade på fel sida va tok trött, hade lite svårt att somna i natt.

Men upp kom jag, och stressa behövde jag inte alls, fast jag gick en halvtimme innan jag skulle gå iväg till tuna projektet, ja sista träffa va det idag, känns surt, men trevligt hade vi de som vanligt, fast man va lite trött och borta så man satt mest och lyssnade på alla andra,

Sen efter tuna tog jag en lugn promenad med tina och följde med henne och åt på en pasta restuarang, där var det med lite tyst, har inte varit riktigt på G i dag för nåt men har försökt att göra det bästa av situationen, så hoppad du tina inte hade allt för tråkigt,

Tack manne, för stödet, att du orkar kämpa, och vill "vänta" och att du ger mg tid att inte ta ett förhastat beslut, men jag måste erkänna att jag blir förvirrad vad jag vill, vad jag känner, att jag känner har jag några känslor kvar om jag nu vill breaka, jo men det e inte därför jag göra det, det e bara att det dels har gått för fort fram, jag kanske e lite ynklig som känner att ett förhållande tar upp för stor plats för mig, som du O nu skrev att man blir starkare av att vara två , att ha någon som lyssnar och försöker förstå och försöker stötta visst det har varit helt kanon att ha det manne bakom mig, och alla komplimanger han jätt mig har också varit kanon att få höra, ingen nånsin har förut gjort det, inte så naturligt som han lagt fram dem,.,.,

och jag tycker det e jätte tråkigt att jag inte kan balansera upp allt bättre, . , har försökt men hittar inget bra sätt, det känns bara fel hur jag en vrider och vänder allt, med tid till alla. Så förtillfälligt e denna den ända lösningen, . , . , Får hoppas att man får lite tips från psykologen . . . .


Oj e klockan redan över sju värst va tiden springer iväg, ikväll blir det lite tv och gott framför tv:en, sen läggdags , ska upp skapligt imorn med, har mitt första enskilda möte med ena arbetsledaren på Tuna. :) ska bli spännande vad vi kommer fram till . . .

Kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: O

Jag hoppas det kommer gå bra för dig iaf!



Allt låter ju alltid lättare än vad det är. Självklart är det så.



Killen verkar ju riktigt förstående, ta vara på det! Inte många som är!

2009-04-15 @ 23:23:00
URL: http://--
Postat av: O

...Man skulle ju helt klart prioritera en som ger än det stödet!

2009-04-15 @ 23:25:03
URL: http://--
Postat av: Ann-Sofie

Du berättade aldrig till mig om detta. Läste nyss det du skrivit senaste dagar. Har du och Manne tagit en paus?? Känns tråkigt att läsa om det. Kanske grejen bara är att du inte är van att ha nån vid din sida, då blir de lätt att man blir skrämd av tanken att man e 2. Jag hoppas allting ordnar upp sig. Å snällt av honom att han förstår dig, det e fint.

2009-04-16 @ 00:52:20
Postat av: Dr Paul Weston / Manne ;-)

Ciao bella,

Här kommer ett gäng "In Treatment"-länkar (säsong 2), som du bad om.

Du hade ju sett första avsnittet men lägger in det ändå.



Vecka 1

---------

Mia : http://www.megavideo.com/?d=ANU7NHIO

April : http://www.megavideo.com/?v=FBOXNPVD

Oliver : http://www.megavideo.com/?v=XLM9LENC

Walter : http://www.megavideo.com/?v=Y7QEEWX1

Gina : http://www.megavideo.com/?v=SWBY8TKV



Vecka 2

---------

Mia : http://www.megavideo.com/?v=MF4Z6EDR

April : http://www.megavideo.com/?v=SYG9RA9M

Oliver : http://www.megavideo.com/?v=KLQ1T00Y

Walter : http://www.megavideo.com/?v=7RYXFZ5S

Gina : http://www.megavideo.com/?v=S3YXES28



Så, det var alla avsnitt som gått hittills, videoklippen har en tendens att försvinna (tas bort) efter ett tag, hoppas du hinner se dem innan dess.



Vi hörs!

Knus o ködboller (som mina danska kusiner säger)








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0