Mysig morgon !

Hej på er alla!, det känns som det va en evighet sen jag skrev sist men så ere inte skrev ju igår en snabbis i lördags men då flödade det bara på och trött som ett as va jag med . . .

Har ida  passat på att titta in lite bloggar, men många som jag har inte skrivit så himla mkt, och jag verkar inte missat alt för mkt, men jag saknar mina vänner sjukt mkt, har nu inte träffat nån på flera veckor, har inte ens lyft luren för att ringa en ända, känns surt , har verkligen varit helt inne i mitt egna, och mkt runt om mig har tröttat ut mig och lusten till att fixa med mkt har dött. . .

Men att vakna själv i morse gjorde susen, känner massa energi till att ta min vanliga morgon promenad, ha dels diskat upp för dagen, och nu med titta igenom vännernas bloggar, vilket jag med brukar göra på förmiddags-kanten.

Känns så skönt att göra lite utav det jag brukar göra, Manne tar upp all min tid och lust till annat.

Det har ju länget varit så att jag bara kan göra det ena eller de andra, Jag känner stor press till det , att det e så, vill hinna med så mkt, men nu ha det blivit så att all tid har gått till manne, vilket jag till en viss del e besviken på, alltså att jag låtit det blivit så, jag saknar mkt utav de jag levde för och det va mig själv, ingen press mer en att ta tag i mitt liv, och jag trodde jag fått någorlunda pli på det men jag har lång väg att gå innan jag e helt färdig med mig själv, och nu har det med blivit ett break som jag måste ta igen.

För att ta igen den tid, måste jag tyvärr välja bort vissa saker i mitt liv. . .

Jag måste gå tillbaka och börja om jag känner att jag påbörjat fel väg igen.

Och de måste åtgärdas genast.

Till nåt helt anant, så har jag påbörjat ett försök att sluta röka, det går väl inte riktigt som jag tänkt mig, men en rejäl nerskärning på ciggen har gjorts, hoppas jag håller fast vid detta beslut nu, känner iallafall mer och mer när jag beslutar mig för röka att det e det rätta, men det kommer nog ta en bra tid innan jag helt slutat, men som jag alltid har haft som mål de senaste åren med att vara rökfri tillnästa år står kvar detta år med, får väl se om jag e det i årets slut. . .

Nu ska det bli av att promera jätte skönt ska det bli sen blir det att plugga plugga plugga. . .

kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0