Gooo morgon !

he jhej, vilken härlig dag det e idag, och tidigt kom jag upp, känns skönt, men det har dock inte gått så bra med rökningen, har redan rökt 4 st, ska ta en innan jga går till psykologen och det e dessutom den sista i paket så jag ska inte köpa några först ikväll , hoppas jag klarar mig :) Åt tom med frukost idag efter jag varit och tagit antabus, sen har jag duschat , känns som om det va en evighet sen , tror det va senast i tisdags faktiskt, hehe, det blir sådana mellanrum eftersom när man bara går hemma på dagarna och inte anstränger sig så mkt  så blir det lätt så att man inte tänker på duschningen, men nu kändes det att det va dags för en tur in i duschen.

Oj nu blev det många dusch , dusch ord på en gång.

Nu in på nåt annat, efter psykoogen blir det att handla lite mar, grillad kykling ska hag äta idag muuuuuuuums, det ska bli gott. äter även det imorn och på söndag får det bli fiskpinnar och potatis och sås. . .

ska med inhandla lite frukt och grönsaker, jag måste byta ut cigg med att tugga p nåt istället känner jag . . .

efter handling ska jag sättam ig ner och plugga lite till, har nyss faktiskt pluggat en del sidor :) och sen ska jag med se om det finns någon tvätt tid, hoppas på det, för nu e det de sista rena strumporna jag använder.

Måste försöka på lite rutin på tvättningen också, att ta en tvätt varje vecka eller efter 10 dar.

ja sen om det visas nå bra på tv ikväll blir det väl att se på de, om inte så får jag roa mig här på nätet, ska med prata med manne :)

ne nu e det snart dags och gå iväg. . .

Kram

Emelie L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0