Cinderella is my life !

Halllu Har fortfarande inte glömt mit liv på båten Vill så gärna få komma tillbaka ditt, det va som gjort för mig, älskade verkligen mitt jobb och jag gav alltid 100 % fokus på de ! Saknar det så !

Såg på färgan idag och fick lite tårar vill så gärna tillbaka ditt ! och sen var det med ett betydligt bättre program idag och lite variation nu fick man se lite mer av arbetarna osv ! Fortsätt så. . .

Annars så har dagen varit rätt okey har varit lite trött och seg det blev inte så mkt sömn inatt ! :(

Men jag kom iallafall, tog min antabus gick ti mormor och lämnade pengar som jag har lånat sen fikade vi lite , ja sen traskade jag hemåt åt lite lunch de fanns inge vatten typ halva dagen för det va någon vatten rör som hade gått sönder så det fick bli pizza idag, hehe, sen blev det att kika på våra bästa år, sen somnade jag och sov ti 6 :/ Sånt som inte egentligen får hända men men, ibland gör det de.

När jag vaknade upp sen satte jag ïgång med att baka, det blev att baka bullar och kladdkaka, Gud va tiden rann iväg när jag va klar med allt få klockan redan åtta halv 9, skönt de iallafall och e helt slut nu, hehe konstigt så mkt har jag ju inte gjort men kroppen e väl inte van att hålla igång, det blir ju lite för mkt av att slappa . . . men imorn får det bli en lång promenad på förmiddagen . sen måste jag fan ta mig i kragen och söka de två jobb sm jag nu tänkt sökt i 3 veckor.



                                                                                         ---->

Ja mer en så har det inte hänt idag

Kram

//Emmsan

Kommentarer
Postat av: jessie

Ohh kan inte vi baka någon dag, jag vill prova det men vi har ju sån lite frys så det är ingen idé...vi är i alla fall på jakt efter ny kyl o frys, jäklar då ska det bakas och göras matlådor :)

2008-10-07 @ 10:49:16
URL: http://jessicaakerblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0