Värme och kärlek finns överallt

Tors 20 sep 2007 00:03 (Uppdaterad Fre 21 sep 2007 00:03) Övrigt, 17 läsare totalt
Han gör mig varm, han fyller mig med glädje, det går inte en sekund utan ett skratt hörs de e så underbart.

Vi kommer bara varandra närmare och närmare precis som i början, de kanske e hösten som spökar eller den kanske bara ger oss ett lyft, nu när mörkret faller kylan drar sig in i staden alla försvinner in under tak till värmen och ljusen in under täcket för att finna värme och harmoni. Hösten den e underbar, iallafall denna.

De känns märkligt att se i dessa ögon igen och verkligen se nåt, att se djupet, känslor, glädje och njutning, är de bara hösten eller är de verkligt verkliga känslor, de e frågan?

Denna person gör iallafall mig lycklig de kommer denna alltid att göra oavsett, tid rum och plats och sitution, Där finns det alltid en axel man kan luta sig emot och bara känna glädje och värme, det är de bästa med denna.

Du fanns bara där, du tog mig du räddade mig, du såg ner på mig du ville bara ha mig, jag såg upp på dig och ville bara ha dig du ville ha en puss, du fick en puss du nöjde dig inte du ville ha mer, du fick en lite kyss du nöjde dig inte med de, du fick en rejäl varm och njutbar kyss och där storknade du, vi gick ut, vi pratade, vi skrattade, vi hade asskul, den första man träffat på tu man hand som bara fortsatt finnas där

Nu ger du dig ifrån dig värme glädje och romantik så mycket så man rodnar, så mycket så man tystnar och bara njuter av uppvakning och varma kramar.

//lilla Emmsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0