Gääääsp :P

Hej på er alla. Sitter nu hos pappa och jobbar men e så himla trött så ja la ner all jobb fumlar bara runt bland all text och kopierar bara fel osv. De finns ingen ordning alls i tänkandet och konsentrationen.

Onsdag blev förstörd igår sov näst intill hela dagen och somnade sedan igen tidigt på kvällen och sov till 21.00 sedan bestämde jag mig för att vara vaken hela natten och denna dag så jag kommer nog stupa i säng tidigt idag men de e bara bra så att jag kommer upp tidigt imorn och så att jag får en möjlighet att vända tillbaka dygnet hoppas jag lyckas hålla mig kvar till de en lång tid framöver. Jag har verkligen blivit en riktigt nattuggla hehe.

Tråkigt nog att jag kommer vara så trött ikväll för jessica ska nämligen komma sova över ikväll :D

I veckan ? nja ingenting har hänt, det har varit tvärtyst, Skönt men väldigt tråkigt man e nu så van att de är liv och rörelse runt en hela tiden, och man ska fara hitt och ditt, så man blir nu lätt rastlös och tokig av denna tystnad.

Men ser de även ganska positivt med, nu kanske man hinner ta sig tid för sig själv ett tag, och det e ju inte alltid helt fel, men snart är de sommar igen så då sätts de nog fart på livet igen hehe :)

apropå vår/sommar så har jag en massa fågelkviter ute, lite härligt sådär. :) men dessvärre är de väldigt grått och trist väder :/

Jahane de finns inte så mkt mer jag har att säga nu, mer en att ha en bra dag allesammans och en trevlig helg. :) kramar

Kommentarer
Postat av: jessie

Hej inte visste jag att du blogga...kul nu har jag ännu en blogg att läsa i/ snoka :) kram på dig

2008-03-18 @ 08:20:08
URL: http://jessicaakerblom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0