Yaaaay! Idol Kevin VANN!

Faaaaaan va kul att det äntligen va någon som man verkligen hejade på som vann, Han e oslagbar, bäst, och har ett sådant häftigt inflytande, Han e skitt tuff, Grattis Grattis Grattis. . .

Ja som ni kanske anar så satt jag å såg på idol ikväll fast inte helt, satt rätt mkt i tel och tittade samtidigt, det börjar ändå bli lite uttjatat å tråkigt själv programinnehållet förutom när det uppträder då vil lsäga. . . Men man ville ju inte missa vem som vann iallafal.

Ja kvällen har varit ja har tillbringat den med att sova från 4 i efetrmiddag till 19.45 så jag vaknade precis lagom ti idol hehe :) , men det var ändå lite trist att sova bort kvällen men skönt ändå för jag var helt slut efter veckans spring hit och ditt, sen var det med skönt att somna så man slapp och sitta å bli skit rasklös och irriterad och frustread på alla tankar som säkerligen skulle ploppa upp en efterr en,

Det känns skönt att man iallafall fått sovit hyfsat bra varenda natt :) tankar har inte varit så många har helt enkelt inte hunnit mig att friltrera eller vad man ska säga. landa kanske . 

Det har varit lite obehagliga tankar just när man kommit hem och ätit och lagt sig för att försöka slappna av, men inte i några längre stunder har kanske lärt mig att stänga av eller nåt , jag ahr tänkt att ne nu behöver jag vila och ta det lugn och sova kan tänka vidare mer imorn, tar typ lite varje dag, vet inte om det e bra eller dålig men det visar väl sig sen. 

Tror ändå det kan vara rätt bra och ta lte i sänder, har kanske jäktat som ett vilt djur nu senaste dagarna för att fixa allt til rätt aså snabbt som möjligt men det har bara varit för annars skjuter man bara upp allt iallafall jag,  men nu e allt klart och nu hoppas jag verkligen jag ger järnet och utför allt som jag satti i rörelser.

Medecinen e jag nu väldigt skakis till att ta , men det lugnade mig lite på mottagningen idag när jag var å träffade psykologen, eller lugnade och lugnade vet jag inte, enligt dem så ere inte så hemskt som vissa andra i min omgivning har uttryck sig. 

men ja vet inte, bemötande om de kändes lite ja hur ska jag uttrycka mig , typ att de tyckte det var lite larvigt av mig eller typ a men ska du gå så försiktigt fram , kände lite illa tillmods, för , för mig så ere inte så bara utan det e väldigt nytt för mig nu med alla mediciner osv, har aldrig tagit några mediciner i mitt liv, mer en hostmedicin och pencelin. 

Och jag e väldigt skakis för att göra det nu, och när de flesta runt om mig tycker det e konstigt att jag inte bli inlagd gör ju saken heller inte bättre, man blr ju liksom rätt rädd då. 

Men det vart inge problem med att ev bli inlagd om jag skulle kännas att jag blir väldigt dålig men vi skulle gå ännu försiktigt fram, skulle nu börja med att ta en halv halv tablett i 5 dar sen eller halv i fem dar sen trappa upp på de sättet, så det det kommer ta 2 veckor längre med medicineringen, men det e lika bra , vill vara försiktigare en nånsin för jag litar verkligen inte på mig själv längre, jag kan inte kontrollera mig tillräckligt, bryr mig inte om folk runt om mig tycker det e fjantigt jag känner ju mig själv, och jag vill inte nu ta några onödiga risker så ere bara !

Ne jag ska nog sova nu ! 

kram 

Emelie  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0