¨

Hipp Hipp Hurra !

Lite så här i efterskott. . .

Helgen blev riktigt intressant och spännande måste jag säga, denna födelsedagen kommer jag inte glömma i första taget. . .

Det blev en halv trip till e.tuna innan Daniels bil dog, Min syster Madde va väldigt snäll som ställde upp på att hämta oss :)

Det blev till slut ett väldigt lyckat kalas Jätte kul att träffa alla nu när det blir mer sällan en ofta, så man njuter riktigt ordentligt när man träffar sin underbara familj. . .

Och man va då inte lite slut när man kom hem på söndag, riktigt slutkörd, och det va heller ingen hit att ta sig till jobbet i måndags, men det gjorde jag och det gjorde jag med storm, börjar komma upp i ett bra antal sälj och nu vet jag vad jag faktiskt klarar som minst och håller jag mig till det så blir det inte så himla lite intjänat men inte heller jätte mycket men dugligt . . . .

Och idag så lyckades jag inte sälja lika mycket pga att jag va tvungen att åka hem tidigare för att tvätta :( men tar igen det på söndag. . .

Nu ska jag ner till tvättis en näst sista vända så bäst att jag avrundar här. . .

Ha det bäst alla kära människor !

Emelie L

Det spelar ingen roll. . .

Ne just det , det spelar ingen roll vart man bor nedstämdheten följer med i bagaget ändå. . .

Tråkigt nog, det som är annorlunda är att jag mår inte dåligt på så sätt men det är något i mitt psykiska som hindrar mig från att koppla av och koppla bort på arbetet, jag har gjort ett väldigt urselt arbete denna vecka det är något som hindrar mig från att vara den säljare jag föfr två veckor sen skapade och den va suverän på det hålla, 26 om dagen fick jag iväg och nu sen förra onsdagen så vände det, fick en rejäl blackout och tappade min teknik min inlevelse osv och nu är jag på noll igen om inte ännu värre. . .

Hoppas det bara handlar att jag måste stanna upp en dag och bara få vara själv i tysthet och i lugn och ro för att återhämta mig. . .

Det återstår och se vad resultatet blir på fredag eller på måndag beroende hur jag känner mig imorn kväll. . .

Det jag är stolt över det är att jag inte har lyssnat ett dugg på min indre känsla och mitt psyke utan kört på ändå, men det resulterade inte mer en att jag i stort sätt slänga många kunder i sjön. . . Och det kruvar jag på det känns jobbigt, jag kanske skulle ha lyssnat på mitt indre eftersom jag känner mig själv att ibland behöver jag en dag för att repa mig mentalt och sen kan jag köra på ett tag, för jag känner mig själv så här långt vad som krävs när jag mentalt inte mår bra. . .

Så det blir att koppla av resten av kvällen och morgondagen och så får vi hoppas till 100 att det är vad jag behöver för att snabbt resa mig och gå vidare och prestera bra på jobbet. . .

:)

Emelie L

Riktigt jävla sne just nu !

Nånting som jag hatar är när människor har behov av makt. . .

Som utnyttjar makten för skojs skull, och idag gick en couch på jobbet över styr och jag flippade ur på han. . .

En couch ska finnas som stöd och couchning när man börjar spåra ur i sin försäljning och jag köper när en couch använder sig av "bestraffning" för att peppa en att prestera bättre. Det köper jag fullt ut.

Men när onödiga bestraffningar och hån kommer in då flippar jag till slut och när en coush sitter och hånar och tror att han kan köra med oss precis som han vill det är inte att coucha det är att göra narr av oss på våran bekostnad och därtill tror att han har makt och kan bestämma över oss det är absurt, det ger direkt motsatt effekt folk blir rädda nästa tårögda och hur kul och intressant blir då jobbet när någon står över oss och hånar , pekar med fingret ,slår pennan i bordet när vi är i samtal. . .

Idag kändes det rakt ut som om vi satt fängslade , det kändes som couchen tog oss som små barn som han skulle lära rätt och fel på på en väldigt låg nivå. . .

Jag känner mig rent ut av sagt förnedrad just nu, riktigt jävla förnedrad, vi alla fick ta skit efter skit utan förklaring jag kan ta kretik och skit om det sägs på rätt sätt och om det finns förklaring och hjälreda för att komma vidare, idag fanns det inte det, utan idag blev vi hånade för ett dåligt arbete, och varför vi gjorde ett  dåligt arbete det va just bara för att vi blev hånade , Det va just därför JAG gjorde ett dåligt jobb idag, glöd fann abslut inte där och ska det fortsätta på dett vis då är det bara för min del att vända min rygg och gå vidare för jag tänker inte gå till ett jobb där jag blir förnedrad som säljare ! ! !

Annars så lever livet på här i GBG , jag trivs på jobbet för utom det som skedde idag, jag älskar och bo med min älskling och jag mår riktigt jävla bra efter förflyttning från e-tuna till gbg. . .

Så ja , jag är här för att stanna helt enkelt. . . ! :)

Emelie L