¨

Bloggar numera från Göteborg. . .

Nu är man hemmastadd i denna stad Göreborg, har flyttat och donat hela helgen lång i helt slut i kropp och sinne !

Och idag iväg till det nya jobbet på introduktion om det som ska säljas och sen lite papper som skulle skrivas på osv. . .

Och imorn kör man igång, kände lite direkt att jag har nog tagit vatten över huvudet i val om yrke. . .

Men ska inte ge upp för det, det är väl alltid så allt som är nytt skrämmer en men ska inte vara den som inte vågar och testa på nya saker. . .

Men allt på samma gång så här, nu stad, nytt jobb, och inte bara ett nytt jobb, ny arbetsplats , nya arbetskambrater utan ett nytt jobb som man inte har en susning om, det känns det gör det, men vi får se efter några veckor hur min uppfattning blir utav det hela, alltså med jobbet. . . ! Man kan ju inte yttra sig först man har provat !

Nu är jag hemma och ska små fixa med samtal, adressbyte osv. . . Sen ta det super lugnt resten av dagen behöver det efter väldigt fartfyllda dagar . . .

Emelie L

Skriva, inte skriva, skriva, inte skriva !

Det blir att skriva, har egentligen inget konkret att komma med, är så jävla nedstämd. Och hur kul är det att läsa om = ?

Nedstämd, irriterad, ledsen, arg , glad , lugn, fridfull, tankesätt "allt ordnar sig, livet blir bättre " Allt är skit, allt kommer gå åt helvete, vad har jag gett mig in på, kommer jag klara detta, VA FAN ! Jag orkar inte tänka jag vill bara köra på !

Om ni tycker den texten är jobbig och läsa så kan ni gångra de gånger 10 så går det i mitt huvudet just nu. . .

Det är kalabalik helt enkelt. Jag fattar inte hur länge min hjärna ska orka hålla på och tänka så och jag fattar inte hur min kropp orkar ändra sitt humör sekundvis. . .

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH , är allt jag får ur mig, bust och stön och suck så ser min dag ut nu för tiden.

Så vad ska man skriva, suck pust, stön och klart. . . !

Emelie L