Halvdant. . .

Jaha, då va man här igen, när det går lite trögt uppför, varför kan man inte bara få måååååååååå BRA. . .
 
Alltid jag och mina upp och ner gångar. . . Att jag aldrig lär mig av mina misstag när det gäller medicinering. . .
 
Det går inte att hålla på att svaja med dem måste, måste , måste ta de på allvar, har nu börjat med medicineringen igen kan va det som gör att jag mår lite knasigt, och min daktor hjälpte mig också med hur jag ska sluta med medicineringen, och att det va viktigt att jag följder det till punkt och pricka. . . 
 
Så nu blir det att äta den som vanligt i två månader och sen trappa ner väldigt väldigt sakta det kommer ta med eller halvår innan jag kommer kunna sluta helt med den, sen har jag bara min kvällsmedicin som jag får ta och sluta med efter den första processen. . .  Och när jag slutar med den då ska jag har det väldigt stabilt. . . Det e mitt mål när det gäller den psykiska biten. . .
 
Fatta hur länge jag har hållit på med den psykiska biten för att komma upp på banan igen, det e fan sjukt vad jag har jobbat med just den biten och man är inte klar på långa vägar. Ja en sak är säker jag kommer aldrig någonsin sätta mig i den sitsen som jag gjort. . .
 
Annars så rullar väl allt på bra, ha väldens bästa människa vid min sida, min bästa vän som även är min käraste man, har aldrig sett upp till en männsika så mycket som jag ser upp till han, och har sjukt mycket respekt för denna männska. Han är bäst på alla  bitar det finns inget som är dåligt med han. . . !
 
Ne nu ska jag sura vidare e lite ur matchen just nu. . .
 
Emelie L
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0