Härligt men jobbigt. . .

Veckan som gått har varit en härlig men jobbig vecka, den har varit härlig när det gäller prestation och under veckans gång på en promenad hem så kom känlsan tillbaka med det jag vill göra och det är super duper bra för det kommer leda till att jag presterar ännu mer i att fortsätta bygga upp mitt liv.
 
Jag har stannat i någon sån här trygghetszon med att jag har mitt rum jag hyr, jag har mitt jobb och om jag anstränger mig mer en vad jag gör så kan det bli en bra lön i slutändan, om jag bara orkar hålla i modet, och det gör jag med, om jag bara bestämmer mig för det, och då spelar det heller ingen roll i hur dåligt jag mår inombords, för jag klarar av att koppla bort om jag bara vill det, det farliga med det är att jag kanske börjar jobba som jag gjorde förr och inte låta humöret eller det som tynger mig få befinna sig där just i nuet. . .
 
Jag ska inte hålla på så en längre tid framöver men jag måste göra det för en stund, tills jag byggt klar den så kallade grunden för att försätta in i nästa steg så att säga. . .
 
Denna vecka ska jag heller inte låta tröttheten efter jobbet förstöra för jobbsökandet ev lägengetsökande. . .
 
Ska nu ta mån, tis och onsdag till att söka jobb om tid finns över så blir det att ev kolla upp något annat boende.
 
Det är mitt mål denna vecka :) måste få låta krigar Emelie köra sitt spel nu under några dagar har sökt lite jobb denna vecka visserligen men inte med en goda vilja sökt för nöjes skull det funkar inte måste ha mer koll på det jag söker och dessutom söka lite annat utanför ramarna så som platsbanken. . . Det finns mer utanför den sidan att få jobb det gäller bara att hitta dem. . .
 
Nu är det slut med stök och bök och gnäll nu ska krigar Emelie få ta plats i bilden ! YaaaY
 
De va de, de
 
Emelie L

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjena Emelie Larsson :) Jag vet inte om du kommer ihåg det här :) men jag ska ge dig lite hjälp på traven :David från Skellefteå, vi var tillsammans ett tag. Mitt nr 072-9325523. Ring mig gärna bor i Dalarna nu

2016-02-05 @ 02:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0